Lampre написа:+мен и Ивайло
Дай снимки от Банско, уе!
И аз ще се оглеждам за вас от там. Надявам се няма да вкарате супер якото темпо още от началотоxC Climber написа:Фиксирам тръгване в 08.00, така че 8.15-8.20 гледай да си на караулката!ultegra написа:slivnica i okolomursoto???
ako marshuta e ot tam
Да речем, че екипировката не е най- големият проблем, но на твое място по- скоро бих започнал с нещо по- равнинно, по- кратко и с идея да не се бърза. Не знам от коя част на София си, но най- добре намери някой, с който ще може често да карате близки маршрутчета, докато посвикнеш.S.Mankov написа:Бацете като за начинаещ без екипировка абе напрао с колело само с едно бидонче има ли шансове да го издаржи ако имам над 30 % шанс да ставам утре и да хода там с който ще ходи![]()
неизвестен извършител написа:иначе за карането, моем и да карам, моем и ракия да пия, нп
друг неизвестен извършител написа:"а, онази рамка от един куп пари ли е по-добра, или другата за един куп пари и едното ми око?"
Да речем, че екипировката не е най- големият проблем, но на твое място по- скоро бих започнал с нещо по- равнинно, по- кратко и с идея да не се бърза. Не знам от коя част на София си, но най- добре намери някой, с който ще може често да карате близки маршрутчета, докато посвикнеш.[/quote]S.Mankov написа:Бацете като за начинаещ без екипировка абе напрао с колело само с едно бидонче има ли шансове да го издаржи ако имам над 30 % шанс да ставам утре и да хода там с който ще ходи![]()
dakov написа:Утре ще карам към Калотина.Ако има желаещи-8:30ч на паркинга на БРИКОЛАЖ
S.Mankov написа:dakov написа:Утре ще карам към Калотина.Ако има желаещи-8:30ч на паркинга на БРИКОЛАЖ
+1 ще дойда изглежда няма да е тешко
kiko написа:S.Mankov написа:dakov написа:Утре ще карам към Калотина.Ако има желаещи-8:30ч на паркинга на БРИКОЛАЖ
+1 ще дойда изглежда няма да е тешко
И аз може да намина да поджиткаме, че днес денят ми е пълен провал.
Потребители разглеждащи този форум: stocher и 2 госта