Благодарско на момчетата от "Крива спица" на Батак, с извинение за причиненото безпокойство! Те не искаха да ме пускат да продължавам, а на Пещера ме провериха дали се движа по права линия. Него ден карах само на вода, без да броя 1 литър прясно мляко на Ракитово и 2 айрана на Батак. На Калофер не вечерях, само 2-3 часа сън. На сутринта - 2 припечени филийки със сирене и рецептата на Балански - малка мастика, която оцветих с мента. Оттам тръгнах последен - с Камен, 2 или 3 часа след затваряне на контролата, но сякаш литнах и започнах да настигам участници. Завърших с австриец и германец, като направих 25 средна за последните 130 км от Калофер до Сливен и пристигнах 15 минути преди изтичането на 90-те часа. Не се наложи да ползвам толеранса от час и нещо след 90-те. На финала - за пръв път след ден и половина опитах сандвич /с бира/. Два часа сън и готов за партито!Gorilla написа:Ужас, много хора се разболяха и имаха разстройство,а Лазар беше толкова зле,че не знам как завърши.Треска го тресе на Батак. Имаше и отказали се поради болестите.
RideStrong написа:Километражът ми е на 5500 км вече след вчерашното 124 км каране по ето този маршрут и на който асфалта между селата Драганово-Стрелец-Паисий-Лозен е отвратителен,дупки колкото звезди у небо!След 50 години дано дa e в отлично състояние!
Randonneur написа:RideStrong написа:Километражът ми е на 5500 км вече след вчерашното 124 км каране по ето този маршрут и на който асфалта между селата Драганово-Стрелец-Паисий-Лозен е отвратителен,дупки колкото звезди у небо!След 50 години дано дa e в отлично състояние!
Защо след Драганово не въртиш през Николаево и Стражица? Тази обиколка може да се удължи до Попово, асфалтът дотам е перфектен, както и от Попово до Разград. Но в тези жеги по-добре хващай Еленския балкан - и там има готини маршрути...
Дотук - 8600 км, но без юни. А през април и май - почти само от бревети.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта