Какво показва километража

Всичко свързано с колоезденето, което не е подходящо за останалите теми, а искате да го споделите или да разисквате с останалите членове.

Re: Какво показва километража

Мнениеот colson » 12 Юли 2010, 16:27

Gorilla, а знаеш ли тези, които не са карали, щото няма как да се измъкнат от работа, какъв яд ги гризе? :worried:
Аватар
colson

Мнениеот Gorilla » 12 Юли 2010, 16:29

Изпускаш ,Colson, другото каране на 1200км. е чак след две години в БГ.
Gorilla

Мнениеот colson » 12 Юли 2010, 16:31

Е, тогава ще съм пенсионер и няма как да ми избяга :)
Аватар
colson

Мнениеот Grash » 12 Юли 2010, 16:32

Няма да се плашиш, баце Колсоне... ти поне не пропусна Мамута, както направи маса народ :)
А по темата имам навъртяни около 4500 км до момента.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Randonneur » 13 Юли 2010, 19:42

Gorilla написа:Ужас, много хора се разболяха и имаха разстройство,а Лазар беше толкова зле,че не знам как завърши.Треска го тресе на Батак. Имаше и отказали се поради болестите.
Благодарско на момчетата от "Крива спица" на Батак, с извинение за причиненото безпокойство! Те не искаха да ме пускат да продължавам, а на Пещера ме провериха дали се движа по права линия. Него ден карах само на вода, без да броя 1 литър прясно мляко на Ракитово и 2 айрана на Батак. На Калофер не вечерях, само 2-3 часа сън. На сутринта - 2 припечени филийки със сирене и рецептата на Балански - малка мастика, която оцветих с мента. Оттам тръгнах последен - с Камен, 2 или 3 часа след затваряне на контролата, но сякаш литнах и започнах да настигам участници. Завърших с австриец и германец, като направих 25 средна за последните 130 км от Калофер до Сливен и пристигнах 15 минути преди изтичането на 90-те часа. Не се наложи да ползвам толеранса от час и нещо след 90-те. На финала - за пръв път след ден и половина опитах сандвич /с бира/. Два часа сън и готов за партито! :d:
Какво показа километража: след общо 2х60км за целия юни /в последните му дни/, 1200км наведнъж дойдоха множко, но щяха да бъдат безпроблемни, ако не бяха стомашните неволи... :whew:
SVS Organizer
RAAM Crew Member
Изображение
Аватар
Randonneur

Мнениеот RideStrong » 22 Юли 2010, 07:45

Километражът ми е на 5500 км вече след вчерашното 124 км каране по ето този маршрут и на който асфалта между селата Драганово-Стрелец-Паисий-Лозен е отвратителен,дупки колкото звезди у небо! :@ След 50 години дано дa e в отлично състояние! :rofl:
Shimano Dura Ace:Evolution of Perfection
Аватар
RideStrong

Мнениеот Randonneur » 22 Юли 2010, 13:03

RideStrong написа:Километражът ми е на 5500 км вече след вчерашното 124 км каране по ето този маршрут и на който асфалта между селата Драганово-Стрелец-Паисий-Лозен е отвратителен,дупки колкото звезди у небо! :@ След 50 години дано дa e в отлично състояние! :rofl:

Защо след Драганово не въртиш през Николаево и Стражица? Тази обиколка може да се удължи до Попово, асфалтът дотам е перфектен, както и от Попово до Разград. Но в тези жеги по-добре хващай Еленския балкан - и там има готини маршрути...
Дотук - 8600 км, но без юни. А през април и май - почти само от бревети.
SVS Organizer
RAAM Crew Member
Изображение
Аватар
Randonneur

Мнениеот RideStrong » 22 Юли 2010, 13:31

Randonneur написа:
RideStrong написа:Километражът ми е на 5500 км вече след вчерашното 124 км каране по ето този маршрут и на който асфалта между селата Драганово-Стрелец-Паисий-Лозен е отвратителен,дупки колкото звезди у небо! :@ След 50 години дано дa e в отлично състояние! :rofl:

Защо след Драганово не въртиш през Николаево и Стражица? Тази обиколка може да се удължи до Попово, асфалтът дотам е перфектен, както и от Попово до Разград. Но в тези жеги по-добре хващай Еленския балкан - и там има готини маршрути...
Дотук - 8600 км, но без юни. А през април и май - почти само от бревети.

Aне въртях през Николаево и Стражица и не отидох до Попово единствено защото си бях наумил в главата да отида да видя като какво приличат тези села-Паисий,Виноград и Лозен, които никога не бях виждал,но повярвайте ми-тези села,подобно на много други села в България,са в дълбока пропаст в сравнение с преди 1989 г.Населението се стопило,много стари хора...Стига толкова,все пак темата е за минати километри на колело.
Но все пак мерси за съвета за по-хубавите асфалтови пътища в този край.До няколко дни и до Попово-Опака може да ида.Уай нот? :)
Shimano Dura Ace:Evolution of Perfection
Аватар
RideStrong

Мнениеот crib » 23 Юли 2010, 12:27

Хаха... 6500км ... за миналата година и тази. За тази - към 2000 8)
crib

Мнениеот colson » 30 Юли 2010, 23:01

Понеже утре никакво каране няма да има, след днешните 180 км. слагам чертата за месеца - 1850 км. За годината - 7700.
Аватар
colson

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум