Братле, не знам дали си даваш сметка, но тука 95% от народа се познаваме лично и караме доста често заедно. Тва некакси отменя задължението ни да си пишеме у интернета от кое село сме, нали?
Аз много лесно съм решил проблема с ника.Нека някой ми каже, че се срамувам от града си или ме пита от къде съм.За никовете се сетих.Абе що си измисляте някакви такива изчанчени.Приятелите едва ли ви викат Зевс Гръмотвержеца.
Съмнявам се, че наистина искаш да знаеш, баце. Се пак, ше намекна, че става дума за размера на гръмотевицата ми, както и за разстоянието, на което я фърлям.
... а бе , чета си аз Форумите - този и онзи - предшественика и една мисъл зрее, зрее в главата ми / не че има много мисли в нея /така е като караш без каска / и накрая узря: ПРедлагам /щото в тоя Форум няма модератори/ да поканим за почетен МОРДЕРАТОР, лицето -Harka=Така де , трябва да има ред и тук. Отдавна не съм шутиран и ми стана тъжно. Да гласуваме! Прието - Нарка модератор! Админа да го покани!
Запознат съм с работата на този модератор Наrka.Понеже виждането ми е, че колкото са по незабележими разните там модератори и админи толкава по-добре.Та не мисля да го каня за съжаление.