Въпрос за тренажор

Марки, модели на дрехи и друга екипировка, които са добри и си заслужават парите. Кой от къде пазарува и какво си купува.

Въпрос за тренажор

Мнениеот legstrong » 30 Юли 2010, 14:42

Здравейте,бацета!
Досега само четях и попивах форума,но ето че се налага и да се посъветвам.
Искам да си купя ей те този http://roseversand.com/accessories/fitness/hometrainers/hometrainers/tacx-satori-blue-t1856.html?cid=156&detail=10&detail2=25717 тренажор и понеже във веригата магазини,която е представител на TACX ми искат 520 лв ( а цената я виждате в линка + още 12 ойро шипинг) искам да ви попитам някой пазарувал ли е онлайн от германския магазин? Предполагам немците са сериозни,но ме притеснява какво се случва с доставката при влизането на територията на България.
legstrong

Re: Въпрос за тренажор

Мнениеот Митко Русе » 30 Юли 2010, 16:18

Доста съм пазарувал от немски магазини.Също точно от този дето показваш тренажора.Както се очаква хората са много акуратни.Явно нашата дистинация не им е много разработена и изпращат безплатно каталози и рекламни материали.Покупката си я получаваш от пощата без никакви формалности.
Аватар
Митко Русе

Re: Въпрос за тренажор

Мнениеот wawel » 03 Авг 2010, 08:33

Баце,

пазарувал съм от немски магазини и аз. И трябва да ти кажа, че освен да ти доставят поръчания продукт, нищо друго не би трябвало да се случи. Няма мита и такси при внос от Европейския Съюз. На мен ми взеха 25 евро транспортни разходи, калкулирани при поръчката. Теглото беше около 2 килограма. Обаче дрън, дрън на звънеца и стоката ми пристигна до входната врата. Като имаше и опция да си я следя онлайн. Много забавно и приятно беше. Дано и при теб стане по същия начин.
Аватар
wawel

Назад към Екипировка